• Fanø Skole
    Marianne Lodberg den 01-06-2016
    Som led i digitaliseringen af folkeskolen, har Fanø Byråd besluttet at Fanø Skole skal indføre Bring Your Own Device (BYOD) fra næste skoleår. Det vil sige at eleverne fra 4. – 10. klasse opfordres til at medbringe deres eget IT udstyr. Derfor har skolen udarbejdet vedhæftede  lille vejledning.

Andrijana Brinch den 27-06-2014
    Billederne er fra emnet Min By:
    2. årgang har været rundt i Nordbys gader, hvor vi har fotograferet rigtig mange erhvervsbygninger. En del af dem er efterfølgende blevet bygget som modeller på skolen af eleverne.
    Eleverne har overvejet, hvad det vil sige at have et arbejde, og de har været ude at interviewe virksomhedsejere og ansatte. Der har været fantastisk stor interesse i at modtage eleverne og i at give dem et indblik i, hvad der sker i forretninger og virksomheder. Hele projektet blev afsluttet fredag d. 11. marts, hvor Torben Larsen åbnede udstillingen af model-husene på skolens torv, og hvor rigtig mange forældre og bedsteforældre havde lagt vejen forbi.
    Husene kan ses på skolens torv til fredag d. 18. marts.

Andrijana Brinch den 08-06-2016
    Skoleårets start
    Skoleåret starter mandag den 8. august, hvor eleverne møder efter normalt skema.
    Børnehaveklasserne møder tirsdag den 9. august kl. 9.00 på skolens Torv.

Vi ønsker jer alle en god sommerferie.
  • Andrijana Brinch den 04-12-2012
    Andrijana Brinch den 07-12-2012
    Banner_99x32 Tryk på linket og se hvilken smiley kantinen fik sidst.